zaštita dušeka

Štep deka od jacquardne tkanine s vatom

Navlaka je izrađena od jacquardne tkanine te ispune od 100 g/m² poliesterske vate. Sve zajedno je učvršćeno proštepom. Rubovi su učvršćeni rubnom trakom.

Štep deka od jacquardne tkanine s pamukom i vunom

Navlaka je izrađena od jacquardne tkanine te ispune od 250 g/m² pamuka i 250 g/m² vune. Sve zajedno je učvršćeno proštepom. Rubovi su učvršćeni rubnom trakom.

Štep deka od pamučnog frotira (pletiva) s pamukom i vunom

Navlaka je izrađena od pamučnog frotira te ispune od 250 g/m² pamuka i 250 g/m² vune. Sve zajedno je učvršćeno proštepom. Rubovi su učvršćeni rubnom trakom.

Navlaka od nepromočivog frotira

Navlaka je izrađena od nepromočivog frotira. U rub navlake je ušivena guma koja omogućuje bolje držanje navlake za madrac prilikom njenog navlačenja. Periva je u perilici na temperaturi do 90°C.

Navlaka od nepromočive glatke tkanine

Navlaka je izrađena od nepromočive glatke tkanine. U rub navlake je ušivena guma koja omogućuje bolje držanje navlake za madrac prilikom njenog navlačenja. Periva je u perilici na temperaturi do 90°C.


Standardna dimenzija svih štep deka je 190/200 x (80-120) i 190/200 x (130-200) iako ih je moguće izraditi i u nestandardnoj dimenziji prema posebnom upitu.