Kreveti i dušeci Bernarda i u Tržnom centru “Ušće” na Novom Beogradu

Beograd 27. 4. 2011. – Firma "Apartman Enteriery" otvorila je na trećem spratu tržnog centra "Ušće", na Novom Beogradu, novi prodajni prostor od 150m2 u kome će predstaviti ekskluzivne proizvode za opremanje stambenog prostora – nameštaj, dušeke, krevete, lampe, unikatne komade nameštaja renomiranih proizvođača iz Srbije i regiona. Najveći izlagač u ovom prodajnom prostoru je naša kompanija Bernarda kao regionalni lider u proizvodnji dušeka i kreveta, obzirom da svojim proizvodima snabdevamo najpoznatije evropske i svetske hotelske lance, u prestonicama Evrope, kao što su "Kempinski", "Meriot", "Holiday Inn", "Crown plazza", "Hilton", "Sheraton", "Alston" i drugi.

“Naša filozofija poslovanja sadržana je u našem sloganu – Dobar san za zdrav život. Zbog toga su naši dušeci i kreveti izrađeni od prirodnih i ekoloških materijala, u skladu sa najvišim standardima Evropske Unije u ovoj oblasti, i imaju sertifikate o kvalitetu renomiranih međunarodnih institucija”, naglasila je vlasnica i generalni direktor kompanije “Bernarda”, gđa Bernarda Cecelja na konferenciji za medije koja je organizovana povodom otvaranja novog prodajnog prostora. Ona je posebno istakla saradnju koju njena kompanija ostvaruje sa šumarskim i medicinskim fakultetima u regionu, u cilju pronalaženja najoptimalnijih rešenja u proizvodnji dušeka i kreveta, koji najviše odgovaraju zdravstvenim i biološkim potrebama korisnika.

Kompanija „Bernarda“ postiže značajne poslovne rezultate na tržištu Srbije. Svojim dušecima i krevetima opremila je hotel „Zira“ u Beogradu, kao i hotel „Mona“ na Zlatiboru, a u planu su i drugi hoteli (poput hotela koji u Beogradu gradi nemačka kompanija Falkensteiner). Gđa Bernarda Cecelja, koja je ponovo proglašena za preduzetnika godine u Hrvatskoj, posebno je pomenula novinarima i nedavnu posetu ambasadora Srbije u Hrvatskoj, g. Stanimira Vukićevića proizvodnim pogonima kompanije „Bernarda“, gde je imao prilike da se uveri u vrhunski kvalitet proizvodnog programa, ali i da se upozna sa iskustvima kompanije u izvozu na zahtevno tržište Evropske Unije. Ona je najavila i dalje širenje prodajne mreže kompanije „Bernarda“ u Srbiji, otvaranjem prodajnog objekta u tržnom centru „Mercator“ na Novom Beogradu.