Blic uvrstio gdju Bernardu Cecelju na listu najmoćnijih žena u Srbiji

Bernarda Cecelja, vlasnica i generalna direktorka kompanije Bernarda je uvrštena na listu najmoćnijih žena u Srbiji, prema tradicionalnoj seriji "Najmoćniji" koju formira dnevni list Blic. Kriterijumi pri izboru najmoćnijih žena u Srbiji 2011. godine, su obuhvatali finasijski i politički uticaj, prepoznatljivost u javnosti, lični autoritet i autoritet institucije koju predstavljaju, kao i lična harizma i lakoća ostvarivanja ciljeva.

Ova lista najuticajnijih žena u Srbiji ističe one žene koje su na određeni način obeležile 2011. godinu. One predstavljaju snažan pokretač i siguran oslonac u razvoju različitih oblasti biznisa, kulture, sporta, politike ili nauke, a svojom odgovornošću i predanošću radu i kompaniji koju predsatvljaju u javnosti donose uspeh i kontinuiran prosperitet. Bernarda Cecelja koje je zauzela jedno od mesta na ovoj listi, kao vlasnica i generalna direktorka kompanije koja nosi njeno ime, jeste pravi primer za to.

Kompanija "Bernarda" osnovana je 1998. godine i uspešnim radom, za nešto više od 10 godina, od fabrike sa 13 radnika na 800 m2 izrasla je u međunarodno priznatu kompaniju sa više od 170 zaposlenih i 12.000 m2 proizvodnih pogona. Kao dobitnica višestrukih nagrada za najboljeg ženskog preduzetnika u Hrvatskoj, svojim idejama, predanošću i ogromnom energijom Bernarda Cecelja opravdava i svoje mesto na listi najuticajnijih žena Srbije.