Beogradski sajam nameštaja 2017.

I ove godine, posetioci Beogradskog sajma nameštaja, kao najvažnijeg događaja u oblasti proizvodnje nameštaja, mogli su da posete izlagački prostor kompanije BERNARDA , gde smo se , sada već tradicionalno predstavili svojim proizvodima - visokokvalitetnim krevetnim sistemima - namenjenim kako za opremanje hotela, apartmana, tako i privatnih kuća i stanova.

Ponuda ovogodišnjeg sajma obuhvatila je naše, kupcima i poslovnim posetiocima poznate i već prepoznatljive modele anatomski prilagodljivih dušeka, kao i tapacirane krevete, izrađene po meri i u materijalima široke palete. BERNARDA kreveti i dušeci izrađeni su u skladu sa savremenim naučnim dostignućima i vlastitim inovacijama, od prirodnih i ekološki proverenih materijala koji poseduju sve neophodne sertifikate kvaliteta.

Posebnu pažnju ove godine, privukao je naš najnoviji proizvod, krevet sa elektromotornom podlogom OctoBox, koji je nastao kao rezultat kreativnih ideja i istraživačkog rada kompanije. Radi se o ergonomskom krevetnom sistemu sa elektromotornom regulacijom uzglavlja i sunožja. Novitet je u tome da je ergonomska prilagodljivost ostvarena na bazi BERNARDA BOX kreveta sa ugrađenim džepičastim jezgrom prema principu dvostruke elastičnosti. Na ovaj način postiže se rasterećenje dušeka, dugotrajnost i zdrava funkcionalnost čitavog krevetnog sistema.

Mi u BERNARDI vodimo se motom da je dobar san ključni element za zdrav život. Sarađujemo sa našim kupcima, osluškujemo njihove potrebe i zahteve, sa zajedničkim ciljem, a to je da odaberu odgovarajući krevet i dušek koji će im omogućiti savršen odmor i miran san na kraju dana.