kakav krevet takav san

Budite li se sa bolovima u području vrata i leđa, grčevima i cirkulacijom u nogama sigurno spavate na neadekvatnom krevetu. Često takvi simptomi ukazuju na opterećenje kičmenog stuba jer krevetni sistem na kom spavate kičmenom stubu ne pruža ravnomernu podršku. Prava formula za zdrav i opuštajući san je krevetni sistem po meri, koji se individualno prilagođava Vašim telesnim proporcijama da bi ergonomično podupirao kičmeni stub i održao ga u prirodom položaju.

Dinamičan i stresan tempo života nameće dobar san za imperativ zdravog života. Krevet i dušek moraju biti usklađeni prema individualnim potrebama i navikama spavača, a materijali koji se koriste prirodni, trajni, udobni, sa dobrom provodljivošću toplote i vlage.

Kod nas u  BERNARDI možete birati dušeke, jastuke, pokrivače, podloge i savremeno dizajnirani krevet koji će najbolje odgovarati Vašim navikama spavanja i dobrog odmora a ujedno ulepšati Vaš životni prostor. Ne kaže se uzalud - kakav krevet, takav san.

Mi u BERNARDI ističemo – važan je kvalitet. Po tome nas prepoznaju i naši kupci, a ističemo se, pre svega, po ideji zdravog spavanja kojoj su prethodila mnogobrojna testiranja i provere priznatih stručnjaka i naučnih institucija.

Zato danas dušeci BERNARDA mogu biti usklađeni sa Vašim uzrastom, telesnom masom, navikama spavanja… Za kvalitetan i zdrav život, trebalo bi koristiti različite dušeke i krevetne sisteme u detinjstvu, mladosti, srednjem i na kraju zlatnom dobu.

Najsavršeniji dušek može biti sastavljen od više zona džepičastog jezgra, obloga na bazi kokosa, vlakana agave i raznih drugih prirodnih materijala, a posebnu pažnju pri izboru treba posvetiti i sastavu materijala u navlaci, koja može osigurati dodatnu regulaciju provodljivosti vazduha i vlage, štititi od štetnih zračenja i imati posebna antialergijska, antibakterijska i razna druga svojstva koja doprinose mirnom i prijatnom spavanju.

BERNARDA dušeci i kreveti su vrhunskog kvaliteta; osiguravaju prijatan odmor i srećna buđenja kupcima širom sveta. Pozivamo i Vas da nam se pridružite i da se sami uverite koliko naša ideja zdravog spavanja, može unaprediti Vaše zdravlje, pa čak i uspeh u poslu, ljubavi i životu.