dobro došli u Bernardu

Proizvodnjom visoko kvalitetnih dušeka, kreveta, jastuka i pokrivača, za hotele, pansione, apartmane i kuću, BERNARDA se kao brzorastuća firma u svojih dvadesetak godina postojanja uspešno pozicionirala na domaćem i stranim tržištima. Politika firme BERNARDA zasniva se na podsticanju zdravlja, ekologije, održivog razvoja i društveno odgovornog poslovanja. Zato kontinuirano pratimo i u proizvodnju implementiramo najsavremenija tehnološka rešenja da bi svojim kupcima mogli ponuditi samo najbolje – dobar san za zdrav život.

U cilju poboljšanja zdravlja i ukupnog kvaliteta života naših kupaca firma BERNARDA je vodeća i po uvođenju inovacija u proizvodnju dušeka i kreveta u Evropi. Vrhunski proizvodi zasnivaju se na pomno biranim kvalitetnim i sertifikovanim sirovinama, prirodnim materijalima i proverenom kvalitetu izrade što je prepoznato i nagrađeno mnogobrojnim međunarodnim nagradama i priznanjima. Neki od naših proizvoda svojim inovativnim rešenjima postavili su nove svetske standarde u segmentu zdravog spavanja.

Visoku poziciju na domaćem i stranim tržištima održavamo i stalnim unapređivanjem odnosa prema kupcima, izborom dobavljača te dogradnjom i proverom postojećih sistema kvaliteta u skladu sa najvišim svetskim standardima.

Vrednost naših proizvoda potvrđena je velikim udelom izvoza na zahtevno evropsko tržište koji iznosi čak 85 posto ukupne proizvodnje. Zaokružen ciklus proizvodnje naših dušeka i kreveta uključuje sektor tehnološkog razvoja, preko stolarije, šivaonice, konfekcije pu pena pa sve do montaže gotovog proizvoda i nabavno-prodajne logistike, čime je zagarantovana konkurentnost u kvalitetu i tržišnom plasmanu.

Proizvodni asortiman sastoji se od dušeka i kreveta namenjenih korišćenju u hotelima, pansionima i apartmanima. Daljnji segment asortimana su dušeci i kreveti za individualne potrebe koji pružaju mogućnost kombinovanja različitih konstruktivnih oblika i dimenzija ležaja prema ličnim karakteristikama i željama korisnika. Posebna pažnja posvećuje se proizvodnji dušeka u okviru dečjeg programa pod motom "Najbolje za naše najmilije". Sledeći segment asortimana obuhvata medicinski program antidekubitalnih dušeka i propratnih proizvoda za medicinsku bolničku i kućnu upotrebu pod odobrenjem Agencije za lekove i medicinske proizvode. Na kraju u proizvodnim pogonima firme Bernarda nastaju specijalizovani dušeci i kreveti za sve vrste plovila...

Ponosni smo i što već dvadeset godina naše dušeke i krevete koriste vrhunski svetski lanci hotela kao što su Astron, Ramada, Kempinsky, Holiday Inn, Sheraton, Intercontinental, Hilton, Plaza, Mariott, Radison i mnogi drugi... Tu su i hoteli u Hrvatskoj - Antunović, Dubrovnik, Jadran, Panorama, Central u Zagrebu, Mina i Minčeta u Jelsi na Hvaru, Prenatida u Bolu na Braču, Park u Puntu na Krku, Vila Marija u Tučepima, Makarska u Makarskoj, Vicko u Starigrad Paklenici, Belvie i Excelsior Dubrovnik, Malin u Malinskoj....  U  Srbiji – Crowne Plaza,  Marriott, Falkensteiner, Zira, Kneževina, Argo  u Beogradu, Mona na Zlatiboru, Ana lux u Pirotu.... I u Makedoniji - hotel Central, Leonardo, Tims, Citty Park, Skala, Queens u Skopju, Hotel Kapri, Neptun, Emka u Tetovu i Prestol, Garden te Lebed na Ohridu.

Firma Bernarda je članica Nacionalnog udruženja porodičnih i malih hotelijera, kojima nudi posebne uslove pri nabavci proizvoda i usluga firme Bernarda. Takođe, naši se proizvodi nalaze u medicinskim ustanovama, manjim hotelima, apartmanima i porodičnim kućama i stanovima.

Nadamo se da smo od sad i Vaš partner.