25 godina sa Vama 

Preko 25 godina iskustva u proizvodnji dušeka i kreveta, Bernarda Cecelja oplemenila je savremenim naučnim inovacijama, da bi nastali proizvodi koji osiguravaju dobar san za zdrav život. Počevši krajem osamdesetih sa radom na tržištu krevetnih sistema u Evropi, gospođa Bernarda Cecelja u proizvodnoj saradnji sa partnerima plasira liniju dušeka i kreveta po vlastitoj ideji.

Nakon višegodišnjeg iskustva u proizvodnji dušeka i kreveta, 1998. godine gospođa Bernarda Cecelja sa 13 zaposlenih pokreće vlastitu proizvodnju. Sve ove godine firma posluje sa izuzetnim indeksom rasta proizvodnje i ostvarenog prihoda. Dobit se reinvestira u nove inovativne projekte i proizvodnju. Posebno se među najvećim investicijama ističe izgradnja pogona za konfekciju PU pene koji može da obradi cca 1.000 tona PU pena godišnje. Firma Bernarda danas predstavlja kompletnu zaokruženu proizvodnju dušeka i kreveta počevši od sektora tehnološkog razvoja i nabave, preko stolarije, šivaonice, konfekcije PU pena, montaže gotovog proizvoda i prodaje. Savremenom proizvodnjom sa 250 zaposlenih, zasnovanom na modernim CNC mašinama i na oko 21.000 m2 proizvodnog prostora, Bernarda predstavlja regionalnog lidera u proizvodnji krevetnih sistema.

Zahvaljujući kvalitetnim i inovativnim tehnološkim rešenjima, BERNARDA dušeci i kreveti lako osvajaju evropsko tržište. Najveći kupci firme BERNARDA su hotelski lanci i ustanove sa smeštajnim kapacitetima bolničkog i sličnog tipa. Sve ove godine oko 85% proizvodnje firma izvozi na tržište Evropske unije. Uspešnost plasmana proizvoda potvrđuje poduža referentna lista renomiranih objekata od kojih izdvajamo lance hotela u Evropi: Astron, Ramada, Kempinsky, Holiday Inn, Sheraton, Intercontinental, Hilton, Plaza, Mariot i Radison. Tu su i mnogobrojni hoteli u Hrvatskoj kao na primjer Antunović, Dubrovnik, Jadran, Panorama, Central, Belvie i Excelsior... U  Srbiji – Crowne Plaza,  Marriott, Falkensteiner, Zira, Kneževina, Argo  u Beogradu, Mona na Zlatiboru, Ana lux u Pirotu... i u Makedoniji hotel Central, Leonardo, Tims, Citty Park, Queens i drugi...

Sa ciljem direktnog  plasmana svojih proizvoda, firma poseduje i vlastita specijalizovana prodajna mesta u Zürichu, Moskvi, Belorusiji, Beogradu, Skopju i naravno nekoliko salona u Hrvatskoj.

Potvrda visokoj inovativnoj vrednosti BERNARDA dušeka i kreveta su mnogobrojna priznanja i nagrade za inovatorstvo. Zaslužni za uspešne inovacije su vlasnica firme Bernarda Cecelja i direktor Boris Perovski sa svojim stručnim timom koji su takođe za svoj rad primili niz nagrada. Gospođa Bernarda Cecelja proglašena je vitezom inovatorstva 2012. godine na Briselskom sajmu inovatorstva INNOVA. Na Zagrebačkom međunarodnom sajmu inovacija ARCA 2013. godine postala je vitezom svetske organizacije inovatora IFIA. U Republici Hrvatskoj za inovaciju jastuk Pospanko pripala im je prestižna nagrada Hrvatske gospodarske komore "Zlatna kuna". Takođe 2013. gđu Bernardu Cecelja, predsednik Republike odlikovao je redom Danice Hrvatske - likom Nikole Tesle za lične zasluge u pronalazaštvu - najprestižnijom nacionalnom nagradom u Republici Hrvatskoj.

Uz ove nagrade tokom svih godina poslovanja nisu zaostala ni priznanja iz privrede. Tako je gđa Cecelja od Hrvatskog udruženja menadžera i preduzetnika CROMA čak četiri puta proglašena preduzetnicom godine a primila je i 4 nagrade za uspešnost od Zavoda za poslovna istraživanja.

Ministarstvo za obrt, malo i srednje preduzetništvo tri puta ju je proglasilo najboljom preduzetnicom godine. U 2014. godini gospođi Cecelji dodeljena je nagrada za životno delo u preduzetništvu "Stvaratelji za stoljeća" za doprinos razvoju preduzetništva u jugoistočnoj Evropi. Temeljom ovih kreativnih dostignuća i poslovnih uspeha firme gospođi Bernardi Cecelja pripala je titula i "Žena godine" u Hrvatskoj za 2014. godinu dok je g. Boris Perovski proglašen vitezom inovatorstva na Bruxelleskom sajmu inovacija INNOVA 2014.

Shodno svim ovim nagradama sa pravom se može reći da su BERNARDA dušeci i kreveti proizvodi sa potpisom.